joi, 9 februarie 2012

LA LUDUŞ, PRIMA EXPOZIŢIE ZONALĂ DE PORUMBEI, PĂSĂRI ŞI ANIMALE MICI


          După două reuşite experienţe în organizarea târgurilor de păsări şi animale mici, care au fost primite nesperat de bine de luduşeni, domnul medic veterinar Teodor Sebastian Avram îşi asumă acum complexa responsabilitate să patroneze prima ediţie a Expoziţiei Zonale de porumbei, păsări şi animale mici. Evenimentul va avea loc în sala de sport a Şcolii Generale Nr.1, situată pe strada Republicii, nr. 55, în zilele de 18 şi 19 februarie 2012, cu următorul program de vizitare: sâmbătă, între orele 8,00 şi 20,00, duminică, între orele 8,00 şi 14,00. Pentru copii intrarea este liberă.
            Luduşenii vor avea prilejul să admire 430 de porumbei, din 50 de rase, de diferite culori şi varietăţi de culori, fiecare porumbel fiind aşezat într-o boxă individuală, 60 de iepuri de diferite categorii, 130 de găini de mărimi şi rase mai rar întâlnite, dar şi păuni, fazani exotici şi papagali. Toate păsările şi animalele prezentate în expoziţie aparţin pasionaţilor crescători din Sâncraiul de Mureş, Târnăveni, Luduş, Turda şi Cluj Napoca.
Pentru cei interesaţi, precizăm că duminică, în curtea Şcolii Generale Nr.1, se va ţine şi un târg de porumbei, găini de rasă şi animale mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu